Τζατζίκι με 2 μονάδες από το γιαούρτι και το λάδι!
Υλικά: για 500 γρ
- 2 φλιτζάνια τσαγιού στραγγιστό γιαούρτι
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 50 ml ελαιόλαδο
- 30- 50 ml λευκό ξίδι
- 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα άνηθου
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και τρίβουμε το αγγούρι. Το στίβουμε για να φύγουν τα πολλά ζουμιά. Τρίβουμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.