Ταλιατέλες με σάλτσα πορτοκαλιού ( 2 μονάδες)
Υλικά: για 4 άτομα
- 350 γρ. ταλιατέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 5 κουτ. σούπας βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε τις 3 κουτ. βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού Βράζετε στο μεταξύ σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες για 5 λεπτά. Τις σουρώνετε. Ρίχνετε στο τηγάνι το χυμό πορτοκαλιού με το υπόλοιπο βούτυρο και τις ταλιατέλες. Τα βράζετε όλα μαζί για 1 λεπτό. Πασπαλίζετε με πιπέρι και αν θέλετε ρίχνετε και τυρί (άλλη 1 μονάδα).