“Πίτσα” με αραβική πίτα, κολοκύθι και τυρί κρέμα (3 μονάδες ανα τεμάχιο)
ΥΛικά: για 2 πίτες
- 2 αραβικές πίτες
- 1 φλιτζ. τσαγιού χοντροτριμμένο κολοκύθι
- 1 πιπεριά κέρατο κομμένη σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι κομμένο καρέ
- 1 κουτ. σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένα
- 250 γρ cottage cheese
- 6-8 φύλλα φρέσκο βασιλικό
- 2 κουτ. σούπας τριμμένο κασέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε το τριμμένο κολοκύθι αλατισμένο σε σουρωτήρι και αφήνουμε για 10 λεπτά να φύγουν τα υγρά. Μετά το στύβουμε και το βάζουμε σε μπολ. Τρίβουμε ένα ταψί με το σκόρδο και βάζουμε επάνω τις πίτες τις οποίες τρίβουμε κι αυτές με το σκόρδο. Σκορπίζουμε στις πίτες το τριμμένο κασέρι, τα φύλλα των μυρωδικών κι από πάνω το μείγμα των κολοκυθιών σε όλη την επιφάνεια των πιτών. Με ένα κουτάλι απλώνουμε το cottage cheese. Ψήνουμε τις πίτσες για 7-8 λεπτά.