Ποπ κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού με 2 μονάδες από το καλαμπόκι και το λάδι.
Υλικά:
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 3 κλωνάρια δενδρολίβανο
- 150 γρ καλαμπόκι για ποπ κορν
- θαλασσινό αλάτι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα με τα φυλλαράκια από το δενδρολίβανο και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 0 λεπτά. Αφήνουμε το ελαιόλαδο στην άκρη να αρωματιστεί τουλάχιστον για 20 λεπτά. Ετοιμάζουμε το ποπ κορν. Όταν το ποπ κορν είναι έτοιμο, ραντίζουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και το θαλασσινό αλάτι και ανακατεύουμε καλά.