Μπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα (2 μονάδες)
Υλικά: για 6 άτομα
- 1 1/2 κιλό μπριζολάκια από χοιρινό λεπτά κομμένα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
- 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο παπαδημητρίου
- 1 κουτ. σούπας ξίδι
- 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 3-4 κόκκους λευκό πιπέρι
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τα ανακατεύουμε με το χέρι και ρίχνουμε τα μπριζολάκια να μαριναριστούν για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Τα βγάζουμε από την μαρινάδα, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας, ή σε αντικολλητικό τηγάνι ή στα κάρβουνα.