Πολύχρωμο πιάτο λαχανικών με 2 μονάδες από τις πατάτες και το λάδι!
Συστατικά:
1 μέτριο κρεμμύδι
1 μελιτζάνα
2 κολοκυθάκια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 ντομάτες
1 πατάτα
βασιλικός
1 κλαδάκι σέλινο
λίγο άνιθο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες:
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή φαρδύ τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τ’ αφήνουμε μέχρι να πιούν τα υγρά τους.
2. Τα λαχανικά είναι έτοιμα μόλις ψηθούν, μαλακώσουν και μοιάζουν να έχουν μελώσει.