Πίτσα με μανιτάρια με 3 μονάδες τα 2 κανονικά κομμάτια! 1 μονάδα από τη ζύμη, 1 μονάδα από την μοτσαρέλα & 1 από την γραβιέρα!
Υλικά:
- Ζύμη πίτσας ( Συνταγή: τραγανή ζύμη πίτσας)
Γέμιση:
- 1 φλιτζάνι μανιτάρια πορτομπέλο σε φέτες
- 1 μπάλα μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε λεπτές φέτες
- 2 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου ψιλοκομμένο
- 80 γρ γαβιέρα σε κυβάκια
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ετοιμάζουμε το ζυμάρι. Το απλώνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και από πανω απλώνουμε τη μοτσαρέλα και στη συνέχεια μοιράζουμε τα μανιτάρια σε όλη την επιφάνεια της πίτσας. Μοιράζουμε τη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με το φασκόμηλο. Την ψήνουμε μέχρι να πάρει καλό χρώμα. Την βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε το πιπέρι.