Υλικά:
- 5 μεγάλα μήλα, κομμένα και καλά καθαρισμένα
- 1 κουτ. της σούπας κανέλα
- 2 κουτ. της σούπας γλυκαντικό
Εκτέλεση:
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 120 βαθμούς C και απλώνεις δύο ταψιά με αντικολλητικό χαρτί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις τη ζάχαρη και την κανέλα.
- Με ένα μαχαίρι, κόβεις το μήλο σου σε πολύ λεπτές φέτες, προσέχοντας να μην τραυματιστείς.
- Μόλις κόψεις τις φέτες, τις περνάς από το μπολ με κανέλα και γλυκαντικό.
- Τοποθετείς τις φέτες μήλου σε ταψί, ραντίζεις με λίγη κανέλα και ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 2 ώρες.