Υλικά:
- 1 πακέτο κατεψυγμένο σπανάκι
- 5 αβγά χτυπημένα
- 1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο
- 2/3 του φλιτζανιού γάλα με λίγα λιπαρά
- 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 400 γρ. αγκινάρες, καλά καθαρισμένες
Εκτέλεση:
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Βάζεις λαδόκολλα στις φόρμες για μάφιν.
- Ψιλοκόβεις τα υλικά σου και τα ενοποιείς σε μία κουζινομηχανή ή με το χέρι σε ένα μπολ.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά και απολαμβάνεις.