Ομελέτα φούρνου με λαχανικά με 2 μονάδες από τα αυγά και το γάλα.
ΥΛΙΚΑ
6 μεγάλα αυγά
180 ml. γάλα πλήρες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
300 γρ. μπρόκολο σε μπουκίτσες
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Βάζουμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ και με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός τα χτυπάμε πολύ καλά.
2
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
3
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί 25×25 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά περίπου.
4Μόλις είναι έτοιμη η ομελέτα την αφαιρούμε από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
5
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Πηγή