Νόστιμο μοσχοχτάποδο (3 μονάδες)

0
2161

Μοσχοχτάποδο με 3 ! 1 μονάδα από το , 1 από το λάδι & 1 από τις !

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχοχτάποδο
  • 1 ποτήρι νερού ξίδι

  • δάφνη
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  • κόκκοι πιπεριού σε διάφορα χρώματα
  • 15 ελιές καλαμών φιλεταρισμένες
  • λίγο μαϊντανό
  • ρέβα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση:

Βράζουμε το χταπόδι στο ξίδι για τουλάχιστον μισή ώρα. Δεν χρησιμοποιούμε νερό και αλάτι γιατί απελευθερώνει τα δικά του υγρά. Στη συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας στο μπλέντερ το ζουμί του χταποδιού με το λάδι, προσθέτοντας τους κόκκους πιπεριού. Σερβίρουμε το χταπόδι γαρνίροντας με τη σάλτσα, τις ελιές, τη ρέβα και τον μαϊντανό.

πηγή φωτογραφίας google

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here