Πρασόσουπα (3 μονάδες)

0
1721

με από τις πατάτες, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.

Υλικά:

  • 1 κρεμμύδι
  • 2 πατάτες
  • 2 πράσα (το λευκό μέρος)
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 καρότο
  • 500 lt ζωμό λαχανικών
  • 3-4 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος (δείτε τις επιτρεπόμενες εδώ )
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • λίγο βούτυρο

Εκτέλεση:


Σοτάρουμε τα λαχανικά ψιλοκομμένα σε μια κουταλιά βούτυρο. Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, τη δάφνη και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε για 1/2 ώρα περίπου και μετά αφού  σβήσουμε τη φωτιά , πολτοποιούμε το μείγμα στο μπλέντερ ή στο multi. Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here