Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας με 1 μονάδα
Υλικά
Για 4 μερίδες
170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο (μηδενικές στα προϊόντα εμπορίου )
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας (ΠΡΟΣΟΧΗ: στα συστατικά να λέει μόνο γάλα καρύδας)
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείστε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια. Αφήνουμε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.