Μους μόκα με 2 μονάδες από το γάλα και την κρέμα γάλακτος! Κατάλληλη και για διαβητικούς!
Υλικά:
- 250 ml κρέμα γάλακτος (δείτε τις επιτρεπόμενες με 1 μονάδα εδώ)
- ½ κουταλιά σούπας στιγμιαίο καφέ
- 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη καρύδας
- 1/3 ποτήρι γάλα πολύ ζεστό
Εκτέλεση:
Ζεστάνετε το γάλα και προσθέστε τη κούπα με την ζάχαρη καρύδας και αφήστε τα να κρυώσουν. Βάλτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος τον καφέ και τζάχαρη καρύδας με το γάλα και αναμείξτε στην μεσαία ταχύτητα για 1-2 λεπτά μέχρι το μους να «στέκεται». Τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για μία ώρα μέχρι να παγώσει καλά.
Πηγή: http://www.sugarfree.gr