Βυσσινάδα με στέβια χωρίς περιιορισμό και χωρίς μονάδα!Ιδανική και για διαβητικούς!
Συνταγη και φωτογραφία απο το sofeto.gr
Υλικά:
2 κιλά βύσσινα
500γρ νερό
450γρ κρυσταλλική στέβια
4 φυλλαράκια αρμπαρόριζας
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα βύσσινα και τους αφαιρούμε το κουκούτσι με το ειδικό εργαλείο
Βάζουμε τα βύσσινα σε μια κατσαρόλα μαζί με τη στέβια,το νερό και την αρμπαρόριζα σε δυνατή φωτιά και μισοσκεπασμένη κατσαρόλα
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 6-7 λεπτά
Αποσύρουμε απο τη φωτιά και αδειάζουμε τη βυσσινάδα σε ένα αποστηρωμένο μπουκάλι.Θα χρειαστούμε ένα χωνί και ένα σουρωτήρι.