Μοσχάρι με κόκκινες & κίτρινες πιπεριές και ρέβα με 2 μονάδες! 1 μονάδα από το κρέας και 1 από το λάδι! Κατάλληλη και για διαβητικούς!
Υλικά για 4 μερίδες :
* 4 φιλέτα μοσχάρι, κομμένα σε φέτες (160 γρ. περίπου το ένα)
* 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, σε κύβους
* 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, σε κύβους
* 1 ρέβα, σε κύβους
* 1 αγγουράκι, σε ροδέλες
* 2 κουταλιές ελαιόλαδο
* φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι
* λίγο αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Aνακατεύετε καλά σε ένα μπολ τις πιπεριές, τη ρέβα, το αγγουράκι, το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε τα φιλέτα στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σερβίρετε μαζί με τα λαχανικά και το φρέσκο θυμάρι.
Πηγή: http://www.sugarfree.gr