Μοσχάρι με κόκκινες & κίτρινες πιπεριές και ρέβα (2 μονάδες)

0
2051
Μοσχάρι με κόκκινες & κίτρινες πιπεριές και ρέβα

με κόκκινες & κίτρινες και ρέβα με 2 ! 1 μονάδα από το κρέας και 1 από το λάδι! Κατάλληλη και για διαβητικούς!

Υλικά για 4 μερίδες :

* 4 φιλέτα μοσχάρι, κομμένα σε φέτες (160 γρ. περίπου το ένα)

* 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, σε κύβους

* 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, σε κύβους

* 1 ρέβα, σε κύβους

* 1 αγγουράκι, σε ροδέλες

* 2 κουταλιές ελαιόλαδο

* φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι

* λίγο αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Aνακατεύετε καλά σε ένα μπολ τις πιπεριές, τη ρέβα, το αγγουράκι, το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε τα φιλέτα στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σερβίρετε μαζί με τα και το φρέσκο θυμάρι.

Πηγή: http://www.sugarfree.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here