Μανταρινοσοκολατάκι χωρίς μονάδες!
Υλικά
Μανταρίνια (κατά προτίμηση κλιμεντίνια που δεν έχουν κουκούτσι)
Κουβερτούρα (για μηδενικές δείτε εδώ)
Οδηγίες
Καθαρίζετε τα μανταρίνια χωρίζετε τις φετούλες μία μία και καθαρίζετε καλά από τις άσπρες ίνες
Λιώνετε την κουβερτούρα σας σε μπεν μαρί.
Μόλις λιώσει καλά ρίχνετε μέσα τις φετούλες μανταρινιού και με ένα πιρούνι τα βγάζετε από την κουβερτούρα και τα βάζετε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί έως ότου στέγνωσει ή κουβερτούρα καλά.
Πηγή:https://cookpad.com