Κουνουπιδένια κεφτεδάκια με 1 μονάδα από το σιμιγδάλι και χωρίς περιορισμό!
Συνταγή και φωτογραφία από: Θωμαη Σαρακατσιάνου
Υλικά: για 13-15 κεφτεδάκια
- Το ¼ από ένα μέτριο ωμό κουνουπίδι καλά πλυμμένο & αλεσμένο στο μούλτι
- 1 καρότο αλεσμένο
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- Λίγο άνηθο & μαϊντανό ψιλοκομμένα
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
- 3-4 κσ σιμιγδάλι για τα υγρά
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε..
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο με λαδόκολλα μέχρι να ροδίσουν..περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.