Κομπόστα μήλου με δυόσμο και κανέλα (0 μονάδες)

0
1618
Κομπόστα μήλου με δυόσμο και κανέλα

μήλου με δυόσμο και κανέλα χωρίς !!!!!!

Υλικά συνταγής:

4 μήλα, καθαρισμένα και κομμένα στα 8
60 γρ. ζάχαρη καρύδας
2 ξυλάκια κανέλας και λίγη κανέλα σε σκόνη
φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος

Εκτέλεση συνταγής:

Ρίχνετε τα μήλα σε κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη καρύδας και την κανέλα. Προσθέτετε νερό ίσα να τα καλύπτει και τα βράζετε ανακατεύοντας κάθε τόσο μέχρι να μαλακώσουν (προσοχή, όχι να λιώσουν).
Μόλις κρυώσουν λίγο, τα βάζετε σε βάζα ή τα μοιράζετε σε μπολ σερβιρίσματος μαζί με το σιρόπι. Σερβίρονται δροσερά, πασπαλισμένα με λίγη κανέλα και ψιλοκομμένο δυόσμο, σκέτα ή με γιαούρτι.

Λίγα λόγια για τη συνταγή:

Συνταγή για σπιτική . Σερβίρονται, σκέτα, με γιαούρτι και καρύδια, ή χρησιμοποιούνται σε γλυκά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here