Ζελέ καρπούζι με 1 μονάδα από το φρούτο!!!!!
Υλικά συνταγής:
3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση συνταγής:
Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.