Καρπούζι σαλάτα με καυτερή πιπεριά με 2 μονάδες από το καρπούζι και την παρμεζάνα!
Υλικά:
- καρπούζι
- αλάτι
- πιπέρι
- βαλσάμικο (επιτρεπόμενα εδώ)
- παρμεζάνα
- καυτερή πιπεριά
- ρόκα ή βασιλικό
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε το καρπούζι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Αλατίζουμε, κόβουμε λίγη καυτερή πιπεριά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το βαλσάμικο και τη ρόκα ή το βασιλικά και στο τέλος κόβουμε φλούδες παρμεζάνας. Σερβίρουμε αμέσως