Κοτόπουλο καλοκαιρινό με 3 μονάδες από το κοτόπουλο, το γιαούρτι και το τυρί!
Υλικά:
- Δύο στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
- μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- μισό κιλό τυρί τριμμένο (gouda ή edam)
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο κάρυ
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το κοτόπουλο και μόλις το βγάλουμε το αλατοπιπερώνουμε
- Το περνάμε λίγο από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το τυρί και προσθέτουμε λίγο κάρρυ
- Τοποθετούμε το κοτόπουλο σένα πυρέξ και το περιχύνουμε με το μείγμα από το γιαούρτι
- Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους τα υλικά και να γίνει κρεμμώδες
- Το αφήνουμε μέχρι να κοκκινήσει από πάνω