Γαρίδες μαριναρισμένες με λάδι & άνηθο σε σουβλάκι με 2 μονάδες από τις γαρίδες και το λάδι.
Υλικά:
- 24 μεγάλες γαρίδες
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 4 κουτ. ψιλοκομμένο άνηθο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε από τα κεφάλια και την ουρά τις γαρίδες καθ τις βάζετε σε μικρό ταψί. Περιχύνετε τις γαρίδες με το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Τις αφήνετε για 2 ώρες μέσα στο λάδι αλλά στη 1 ώρα προσθέτετε τον άνηθο. Βάζετε 2-3 γαρίδες σε ατομικά σουβλάκια και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στου 170 βαθμούς για 6-7 λεπτά.