Τσιπς μπρόκολου με σως γιαουρτιού με 2 μονάδες! 1 μονάδα από το τυρί και 1 από το γιαούρτι!
Συνταγή και φωτογραφία από Δέσποινα Κωστίδου
Υλικά:
- 1 μπρόκολο βρασμένο (όχι πολύ)
- 1 καρότο
- 250γρ κασέρι τριμμένο ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας
- 2 κουταλιές μουσταρδα (μηδενική στα προϊόντα εμπορίου )
- Ρίγανη
- Πάπρικα
- Σκόρδο σκόνη
Σως γιουρτιού:
- Γιαούρτι
- Μουστάρδα (μηδενική στα προϊόντα εμπορίου )
- Πάπρικα
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το μπρόκολο στο μούλτι μαζί με το καρότο.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
Βαζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα (προσοχή να είναι πολύ λεπτό στρώμα).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα και την πάπρικα και συνοδεύουμε!