Φτερούγες κοτόπουλου φουρνιστές!1 μονάδα απο το κοτόπουλο και 1 απο το λάδι
Υλικά:
- 6 φτερούγες κοτόπουλου
- 3 κ.σ. μουστάρδα (δείτε τις επιτρεπόμενες εδώ)
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- χυμός από 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες με νερό και ξίδι και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Βάζουμε τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τον χυμό λεμονιού σε μπολ και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε καλά με τα χέρια μας το μείγμα ώστε όλα τα υλικά να πάνε στις φτερούγες. Βάζουμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 20 βαθμούς για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.