Φτερούγες γαλοπούλας μεθυσμένες!1 μονάδα απο τη γαλοπούλα,1 απο την μπύρα και 1 απο το λάδι
Συνταγή και φωτογραφία από : Έφη Κοτουλα
Υλικά:
- Φτερούγες γαλοπούλας
- ελαιόλαδο
- 1 κουτάκι μπύρα
- αλάτι
- πιπέρι
- Ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε καλά τις φτερούγες να πάρουν χρώμα από παντού. Σβύνουμε με ένα κουτάκι μπύρα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να απορροφηθεί όλη η μπύρα. Αν θέλετε, στο τέλος ρίξτε λίγη ρίγανη.