Φιλέτο μοσχαριού με πορτοκάλι ( 1 μονάδα)
Υλικά:
- 4 φιλέτα από τρυφερό μοσχάρι
- 1 πορτοκάλι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα σκόρδα και τα κόβουμε στη μέση. Τρίβουμε με την εσωτερική τους πλευρά τα φιλέτα. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ραντίζουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού και τα αφήνουμε μέσα σε δοχείο για 2 ώρες. Στραγγίζουμε το κρέας. Το ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή θερμοκρασία για 4-6 λεπτά από την κάθε πλευρά.