Χοιρινή πανσέτα στο τηγάνι με λαχανικά και καπνιστό τυρί (3 μονάδες)

0
2253
Χοιρινή πανσέτα στο τηγάνι με λαχανικά και καπνιστό τυρί

στο τηγάνι με λαχανικά και καπνιστό τυρίμε από το χοιρινό, το λάδι και το τυρί!

Υλικά:

600 γρ χοιρινή πανσέτα σε μικρές μπουκιές
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

αλάτι
πιπέρι
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κολοκυθάκια σε κυβάκια
2 καρότα σε κυβάκια
100 ml λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
λίγο ξύδι
1 φλιτζ. ζωμό λαχνικών σπιτικό (δείτε τη συνταγή εδώ)
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη καυκαλήθρα
15 γρ καπνιστό τυρί σε κυβάκια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομματάκια της πανσέτας για 3-4 λεπτά σε πολύ δυνατή φωτιά, πασπαλίζοντας με αλάτι και πιπέρι. Ρϊχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.  Σβήνουμε με το ξύδι  και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τον ζωνό λαχανικών, αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, την καυκαλήθρα και το καπνιστό τυρί. Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά πριν σερβίρουμε.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here