Ξιφίας γιουβέτσι με 3 μονάδες απο τον ξιφία, το μακαρονάκι και το λάδι!
Υλικά:
- 3 φέτες ξιφία
- 1/2 κονσέρβα μανιτάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μαιντανός
- 250 γρ κοφτό μακαρονάκι
- 75 ml λάδι
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τον ξιφία. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, τον μαιντανό και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε επίσης το λάδι και λίγο νερό. Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 για μισή ώρα και τα γυρίζουμε. Προσθέτουμε το μακαρονάκι. Το ξαναβάζουμε στο φούρνο στους 160 και τα αφήνουμε για 20 λεπτά , μέχρι να πάρουν χρώμα.