Τσιπούρες σε κρασί και τοματίνια (3 μονάδες)

0
1446
Τσιπούρες σε κρασί και τοματίνια

και τοματίνια με από το ψάρι, το λάδι και το κρασί!

Υλικά:

  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 τσιπούρες καθαρισμένες και φιλεταρισμένες
  • 1 κουτ. γλυκού γλυκάνισο
  • 2 σκείδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 400 γρ τοματίνια κόκκινα και κίτρινα ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 100 ml νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Βάζουμε τις τσιπούρες με την πλευρά με του δέρματος να ακουμπάει στο λάδι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Ρϊχνουμε το γλυκάνισο για να δώσει άρωμα. Προσθέτουμε το σκόρδο γύρω από τα ψάρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 1 λεπτό. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και τα τοματίνια. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να κοχλάσει η σάλτσα για 1 λεπτό. Ρίχνουμε 100 ml νερό και αρκετό αλατοπίπερο. Κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν καλά τα ψάρια.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here