Το Πιο Γρήγορο Νηστίσιμο Γλυκό (2 μονάδες)

0
2518

Το Πιο Γρήγορο Νηστίσιμο Γλυκό με 2 από την και τον χαλβά!

Υλικά για μία μερίδα:

1 ρυζογκοφρέτα
3-4 φετάκια χαλβά (για επιτρεπόμενους με 1 μονάδα δείτε εδώ)
1 μικρό καρεδάκι φρέσκο με τη φλούδα
για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Βάζουμε πάνω στη ρυζογκοφρέτα το πορτοκάλι και πάνω του το χαλβά.
Ψήνουμε για 2 λεπτά σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς.
Μόλις δούμε ότι ο έλιωσε και πριν αρχίσει να ροδίζει, βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με κανέλα και τρώμε τη ρυζογκοφρέτα καυτή, μόλις βγει από το φούρνο, διαφορετικά κρυώνει και χάνει όλη τη χάρη της.

Πηγή:http://www.pirouni.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here