Το Πιο Γρήγορο Νηστίσιμο Γλυκό με 2 μονάδες από την ρυζογκοφρέτα και τον χαλβά!
Υλικά για μία μερίδα:
1 ρυζογκοφρέτα
3-4 φετάκια χαλβά (για επιτρεπόμενους με 1 μονάδα δείτε εδώ)
1 μικρό καρεδάκι φρέσκο πορτοκάλι με τη φλούδα
κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε πάνω στη ρυζογκοφρέτα το πορτοκάλι και πάνω του το χαλβά.
Ψήνουμε για 2 λεπτά σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς.
Μόλις δούμε ότι ο χαλβάς έλιωσε και πριν αρχίσει να ροδίζει, βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με κανέλα και τρώμε τη ρυζογκοφρέτα καυτή, μόλις βγει από το φούρνο, διαφορετικά κρυώνει και χάνει όλη τη χάρη της.