Σπιτική μουστάρδα με 0 μονάδες ! Νόστιμη και προπάντων φτιαγμένη από τα χεράκια μας!
Υλικά:
- 100 γρ. μουστάρδα σε σκόνη
- 25 γρ. σπόρους σιναπιού
- 3 πρέζες φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. αλάτι
- 2 πρέζες ζάχαρη καρύδας
- 2 φλιτζ. λευκό ξίδι
- 3 κ.σ. νερό
Εκτέλεση:
Σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το ξίδι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, βάζουμε τα υλικά για τη μουστάρδα στο μούλτι, προσθέτουμε το ξίδι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μουστάρδα είναι έτοιμη. Την αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς, αποστειρωμένο, και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το ξίδι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, βάζουμε τα υλικά για τη μουστάρδα στο μούλτι, προσθέτουμε το ξίδι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μουστάρδα είναι έτοιμη. Την αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς, αποστειρωμένο, και τη διατηρούμε στο ψυγείο.