Τσιπς τορτίγιας με 2 μονάδες από την τορτίγια και το λάδι! Τέλεια τσιπς από πίτα τορτίγια!
Υλικά:
- 1 πίτα τορτίγιας
- ελάχιστο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε την τορτίγια σε 4 κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε την τορτίγια σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να πάρει καφέ χρώμα, περίπου για 3 λεπτά την κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνουμε το περιττό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με σάλτσα μεξικάνα.