Σάλτσα μεξικάνα με 0 μονάδες ! Πεντανόστιμη και κατάλληλη να συνοδεύσει τα σπιτικά τσιπς σας!
Υλικά:
- 170 γρ. ντομάτες
- 1 καυτερή πιπεριά σεράνο
- 1 χούφτα κόλιανδρο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/3 φλιτζ. κρεμμύδι
- χυμό από 1 λάιμ
- αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε καρεδάκια τις ντομάτες και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε την πιπεριά κατά μήκος και αφαιρούμε τα σπόρια. Ψιλοκόβουμε τη πιπεριά όσο θέλουμε και την προσθέτουμε στο μπολ. Ψιλοκόβουμε τον κολίανδο και το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το κρεμμύδι αφού πρώτα το έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε το χυμό του λάιμ και αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη μέχρι να δέσουν τα υλικά. Σερβίρουμε με τσιπς τορτίγιας.