Φιλέτο μόσχου πιπεράτο με μανιτάρια (3 μονάδες)

0
10974

()

Υλικά: για 4 άτομα

  • 350 γρ. φιλέτο μόσχου
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 225 γρ. μικρά μανιτάρια
  • λίγο ξίδι
  • 2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
  • 4 κουτ. ψιλοκομμένο μαιντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • βούτυρο
  • 100  κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:


Σοτάρετε το φιλέτο σε τηγάνι με λίγο βούτυρο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει, προσθέτοντας πιπέρι. Τοποθετείτε το φιλέτο σε μικρό αντικολλητικό ταψί και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε λίγο βούτυρο για 3 λεπτά περίπου. Ρίχνετε το σκόρδο, τα κολοκυθάκια τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν. Προσθέτετε το ξίδι και το αλάτι και βράζετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τον μαιντανό και σερβίρετε το φιλέτο

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here