Πανακότα σοκολάτα ! με 2 μονάδες από το γάλα και την κρέμα γάλακτος!
Υλικά:
- 4 φύλλα ζελατίνης
- 150 ml γάλα πλήρες
- 150 ml κρέμα γάλακτος (δείτε τις επιτρεπόμενες με 1 μονάδα εδώ)
Εκτέλεση:
Αφήνουμε τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν σε λίγη ποσότητα από το γάλα. Τα ζεσταίνουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν.
Ρίχνουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, το κακάο σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέστε τη ζελατίνη. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι η ζελατίνη να διαλυθεί. Το μείγμα πρέπει να είναι ζεστό αλλά όχι να βράσει.
Αδειάστε το μείγμα σε 2 καλούπια μεγάλα ή σε μικρότερα. Βάζετε στο ψυγείο για 5-6 ώρες ή για όλη τη νύχτα. Γαρνίρουμε με φράουλες.
Πηγή: http://www.ediva.gr