Λαχταριστές τορτίγιες φούρνου με 4 μονάδες από την τορτίγια, την γραβιέρα, το λάδι και την σάλτσα γουακαμόλε! Προσοχή στον περιορισμό λόγω τορτίγιας!!!!
Υλικά για 8 τεμάχια:
- 8 τορτίγιες
- 250 γραμμάρια γραβιέρα σε φέτες
- Λίγο ελαιόλαδο
- Σάλτσα γουακαμόλε για συνοδευτικό (Δείτε τη συνταγή εδώ)
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε σε ένα ταψί αντικολητικό χαρτί και τοποθετούμε πάνω τις τορτίγιες. Τοποθετούμε μέσα το τυρί και κλείνουμε τις τορτίγιες, με την πλευρά της ένωσης προς τα κάτω. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες. Λαδώνουμε τις τορτίγιες με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (για 5-10 λεπτά) μέχρι να ζεσταθούν και να λιώσει το τυρί.
Πηγή: http://www.imommy.gr