Οσομπούκο ( κότσι μοσχαρισίο σε φέτα) κοκκινιστό με ρύζι(3 μονάδες)
Υλικα:για 4 ατομα
- 4 φέτες κρέατος( οσομπούκο)
- 2 κρεμμύδια
- 1 καρότο
- 3 σκελ σκόρδο
- Μαιντανό
- Πιπεριές
- Αλατοπίπερο
- Ελαιόλαδο
- Δύο τριμμένες ντομάτες
- Πελντέ
- Συνοδεύεται με ζυμαρικό, πουρέ, ή ρύζι
Εκτέλεση:
Στεγνώνω καλά το κρέας. Το αλατοπιπερώνω.
Σε λίγο ελαιόλαδο το τσιγαρίζω ( όχι όλα μαζί).
Τα βγάζω σε πιατέλα και προσθέτω τα λαχανικά να τσιγαριστούν στο ίδιο λάδι.
Ρίχνω και την ντομάτα.
Τοποθετώ το κρέας στην κατσαρόλα το ένα δίπλα στο άλλο, προσθέτω νεράκι και το αφήνω να βράσει.
Προς το τέλος προσθέτω και τον πελντέ και το αφήνω να βράσει λίγο ξεσκέπαστο.
Συνταγή και φωτογραφία από : F for Food F for Food