Μπισκοτάκια φουντουκιού!1 μονάδα απο τα φουντούκια και 1 απο τα αυγά
Υλικά:
2 φλιτζάνια φουντούκια καβουρντισμένα
1 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη καρύδας
4 αυγά
2 βανίλιες
1/2 κ.γ αλάτι
Εκτέλεση:
Περνάμε απο το μούλτι τα φουντούκια με τη ζάχαρη καρύδας
Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγα μαζί με το αλάτι να αφρατέψουν και να γίνουν μαρέγκα
Ρίχνουμε στα αυγά το μείγμα φουντουκιού-ζάχαρης,προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα να ενωθούν τα υλικά
Τοποθετούμε ομοιόμορφες κουταλιές απο το μείγμα σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.