Κρέμα με σιμιγδάλι!1 μονάδα απο το σιμιγδάλι και 1 απο το γάλα
Υλικά:
- 1 και ¾ του φλιτζανιού γάλα
- 3 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας
- Μερικές σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλίνη
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε διαρκώς.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας και τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 15 περίπου λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μοιράζουμε την κρέμα σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει.
Πηγή zannetcooks.com