Μαγιονέζα με γάλα με 2 μονάδες από το λάδι και το γάλα!
Υλικά:
1 ποτήρι κρασιού ηλιέλαιο
1 ποτήρι κρασιού γάλα εβαπορέ ( όχι αραιωμένο)
1 κ σ μουστάρδα (δείτε τις μηδενικές εδώ)
Μια πρέζα αλάτι
2-3 κ σ χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μουλτι πρώτα το χυμό λεμονιού ,μετά τα υπόλοιπα υλικά , το χτυπάμε για λίγο,και …..έτοιμο.
Καλύτερα να κάνετε μια μια τις δόσεις για να βγαίνει πηχτό.
Δοκιμάζετε αν θέλει αλάτι ακόμη και προσθέτετε.