Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα(2 μονάδες)

0
1500

Έχετε βαρεθεί να βάζετε τις χοιρινές μπριζόλες όλο στο φούρνο; Ψάχνετε για μία εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος; Βρήκαμε για εσάς την ιδανική, ζουμερή και νόστιμη επιλογή: Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα με 2 μονάδες από το χοιρινό και το λάδι

Υλικά για 4 άτομα

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού

1-2 σκελίδες σκόρδο

ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

λάδι

χυμό 2 λεμονιών

Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.

Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.

Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους προσθέτουμε το λεμόνι. Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here