Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα(2 μονάδες)

0
8290

Έχετε βαρεθεί να βάζετε τις όλο στο φούρνο; Ψάχνετε για μία εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος; Βρήκαμε για εσάς την ιδανική, ζουμερή και νόστιμη επιλογή: Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα με 2 μονάδες από το και το λάδι

Υλικά για 4 άτομα

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού

1-2 σκελίδες σκόρδο

ρίγανη

αλάτι

λάδι

χυμό 2 λεμονιών

Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.

Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι .

Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους προσθέτουμε το . Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here