Λαχταριστό bounty με 2 μονάδες από το ινδοκάρυδο και την κρέμα γάλακτος!
Συνταγή και φωτογραφία από :θωμαη σαρακατσιανου
Υλικά:
-
200γρ σοκολάτα μηδενική (μηδενικές στα προϊόντα εμπορίου )
-
200γρ ινδοκάρυδο
-
1 κρέμα γάλακτος (με 1 μονάδα στα προϊόντα εμπορίου )
-
1 βανίλια κάψουλα
-
½φλιτζάνι του τσαγιού γλυκαντικό (φρουκτόζη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αδειάζουμε το ινδοκάρυδο σε ένα μπολ..
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το γλυκαντικό και την βανίλια …αφού κρυώσει λίγο .. Ρίχνουμε την μισή ποσότητα κρέμας στο ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε.και το βάζουμε στο ψυγείο.. Στο ίδιο κατσαρολάκι που έχουμε κρατήσει την υπόλοιπη κρέμα ρίχνουμε τις σοκολάτες και τις λιώνουμε σε σιγανή φωτιά.. Μόλις είναι έτοιμη η σοκολάτα και δεν καίει ώστε να μας διαλύσει τα μπαστουνάκια ινδοκακάρυδου βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πλάθουμε μπαστουνάκια και τα ρίχνουμε ένα ένα μέσα στην σοκολάτα και τα τοποθετούμε προσεκτικά στο ταψί… Τα βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσουν και είναι έτοιμα..