Σουβλάκια σολομού με πορτοκάλι (2 μονάδες)

0
1087
Σουβλάκια σολομού με πορτοκάλι

Σουβλάκια σολομού με πορτοκάλι με από τον σολομό και το σουσάμι!

Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
2 κουταλάκια του γλυκού σουσάμι

 


1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι
1-1/2 κιλό χωρίς πέτσα φιλέτο σολομού, κομμένο σε κύβους
2 πορτοκάλια κομμένα σε κύβους
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
16 ξύλινα σουβλάκια εμποτισμένο μέσα σε νερό 1 ώρα

Εκτέλεση

Βάζουμε τα ξύλινα σουβλάκια σε τάπερ με νερό και τα αφήνουνε για όλη τη νύχτα ή για μια ώρα αν βιαζόμαστε. Αυτό το κάνουμε για να μη καούν τα σουβλάκια μας.
Ανακατεύετε τη ρίγανη, σουσάμι, κύμινο, και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μικρό μπολ.
Παίρνουμε κάθε σουβλάκι και βάζουμε εναλλάξ από ένα κομμάτι σολομό και από ένα κύβο πορτοκαλιού. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα σουβλάκια. Στη συνέχεια αλείψτε τα σουβλάκια με το μείγμα μπαχαρικών του μπολ.
Ψήστε τα σουβλάκια, γυρίζοντας περιστασιακά για περίπου 8 έως 10 λεπτά συνολικά.


Πηγήhttp://www.news.gr/

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here