Κρέμα γιαουρτιού με καρύδια με 2 μονάδες! 1 μονάδα από το γιαούρτι και 1 από τα καρύδια!
Υλικά:
- 1 κιλό γιαούρτι σακούλας
- ξύσμα 1 λεμονιού
- χυμό 1 λεμονιού
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας (χτυπημένη να γίνει άχνη)
- καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το γιαούρτι στο μίξερ για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε την ζάχαρη καρύδας (χτυπημένη να είναι άχνη). Εξακολουθούμε το χτύπημα για 2 ακόμα λεπτά και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσει. Σερβίρουμε σε μπολ παγωτού και πασπαλίζουμε με τα καρύδια.