Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα με 4 μονάδες ! 1 μονάδα από το κοτόπουλο, 1 από ελαιόλαδο, 1 από την κρέμα γάλακτος, 1 από τις πένες.
Υλικά:
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 μεγάλα φιλέτα από στήθος κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
4 σκελίδες σκόρδο
2/3 κούπας κρέμα γάλακτος (δείτε τις επιτρεπόμενες με 1 μονάδα εδώ)
220 γρ. λιαστή ντομάτα
220 γρ. κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 κούπα φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι καγιέν
4 κούπες βρασμένες πένες
Οδηγίες:
Σε αντικολλητικό σκεύος ζεστάνετε το ελαιόλαδο και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά το κοτόπουλο.
Μόλις το κοτόπουλο κοκκινίσει προσθέστε το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό την κρέμα γάλακτος.
Στη συνέχεια προσθέστε τις πιπεριές, τη λιαστή ντομάτα, το βασιλικό και το πιπέρι.
Αφήστε τα υλικά στο αντικολλητικό σκεύος για 20-25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σερβίρετε τις βρασμένες πένες περιχύστε με τη σως λιαστής τομάτας.