Μους με κρέμα καρύδας και κακάο με 1 μονάδα! 1 μονάδα από την κρέμα καρύδας!
Συνταγή και φωτογραφία απο Ria Diam
Υλικά:
- 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας
- 2 κουταλιές σιρόπι αγαυης
- 2 κουταλιές κακάο σκόνη
- 1 βανίλια
- 1 πρεζα αλάτι
- Ινδοκαρυδο τριμμένο και μηδενική σοκολάτα για γαρνίρισμα (δείτε τις μηδενικές σοκολάτες εδώ)
Εκτέλεση:
Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο για 24 ώρες.
Την ανοίγουμε , χύνουμε το νερό και παίρνουμε με κουτάλι μόνο την κρέμα.
Την χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το σιρόπι αγαύης και την χτυπάμε ξανά.
Προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο και χτυπάμε ξανά.
Την μοιράζουμε σε μπολ και γαρνίρουμε με την τριμμένη σοκολάτα και το ινδοκάρυδο και την βάζουμε στο ψυγείο.