Γαριδομακαρονάδα με κρέμα γάλακτος με 4 μονάδες! 1 μονάδα από τα μακαρόνια, 1 από τις γαρίδες, 1 από το ελαιόλαδο & 1 από την κρέμα γάλακτος.
Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια
- γαρίδες καθαρισμένες
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- ελαιόλαδο
- λίγο ξίδι
- κρέμα γάλακτος (δείτε τις επιτρεπόμενες με 1 μονάδα εδώ)
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Ρίχνουμε και τις γαρίδες. Σβήνουμε με το ξίδι και περιμένουμε να εξατμιστεί και να πιει αρκετά από τα υγρά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι,πιπέρι και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στα βρασμένα και σουρωμένα μακαρόνια.