Κουνουπίδι ομελέτα με 4 μονάδες από τα αυγά, το λάδι, το αλεύρι και το τυρί.
Υλικά Συνταγής
500 γραμ. κουνουπίδι
2 κ.σ. αλεύρι
4 αυγά
4 κ.σ. κεφαλοτύρι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για το κουνουπίδι ομελέτα, ζεματάμε το κουνουπίδι σε νερό που βράζει για 3΄- 4΄. Αφού κρυώσει το κόβουμε σε μικρές φούντες. Τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο.
Χτυπάμε τα αυγά με πιρούνι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί. Περιχύνουμε το κουνουπίδι με τα αυγά και τηγανίζουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4΄. Την αναποδογυρίζουμε, να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Πηγή