Ραΐτα – Ινδική πικάντικη σάλτσα με 1 μονάδα από το γιαούρτι.
Υλικά Συνταγής
2 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
1 αγγούρι με την φλούδα χωρίς τους σπόρους
τσίλι σκόνη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Για την ινδική σάλτσα ραΐτα, κόβουμε πρώτα το αγγούρι σε πολύ μικρά καρέ.
Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε το γιαούρτι, το τσίλι και το αλατοπίπερο, και απλά ανακατεύουμε.
Η σάλτσα ραΐτα είναι η τέλεια συνοδεία για το ινδικό σουβλάκι κοτόπουλο ταντούρι.
Πηγή